XIX MARXA BTT CONCA DEL DARO -2014


13/04/2014

Just després d’haver corregut la tarda abans, el diumenge era hora d’anar a la Conca, la mítica conca del Daró, la petita Copa del Món de casa. Ara feia molts anys que no hi podia anar per tema del calendari  i això no podia ser, així que cap allà vam anar.

Deu n’hi do quin mal de cames que tenia només de començar, ben bé fins a la meitat de la marxa no vaig notar que anava mitjanament còmode. I per si no fos poc va venir en Collados, que no hi havia manera de deixar. No va ser fins al final de la pujada de bell lloc, poc abans del descens del Mas Ribot que li vaig obrir una mica de forat, distància que aniria augmentant fins a la línia d’arribada.

Què dir d’aquesta marxa que no sapigueu ja? Bona ruta, bons corriols i una ruta apta per a tots els bikers, amb pujada del fuet inclosa, un al·licient més que aquest any vaig poder tornar a superar.

XIX MARXA BTT CONCA DEL DARO

XIX MARXA BTT CONCA DEL DARO

ConcaDaro2014

Doncs res, vaig arribar en primera posició, amb un temps de 1:44:39 per fer els més de 40 km, havent-m’ho passat molt bé i gaudint un any més del bon ambient de tots els membres del club i amics del poble. A veure si l’any que ve puc repetir.