OPEN GIRONA TACTIC SANT JOAN LES FONTS VIVES FOREVER


21/04/2014

Com que la Volcat se’m va fer curta, dilluns encara vaig tenir esma d’anar a Sant Joan les Fonts per disputar el Caixa Girona (és broma, la volcat no se’m va fer curta, però calia defensar el lideratge del caixa). Així que no sé com, vaig treure forces i cap allà s’ha dit. El circuit no l’havia fet mai, tot i que el terreny tenia bona pinta. Alguna gota de pluja i la humitat justa perquè les rodes s’enganxessin com xiclets. El recorregut constava d’una pujada de 12km, baixada, tornar a pujar i baixada cap a meta.

OPEN GIRONA TACTIC SANT JOAN LES FONTS

OPEN GIRONA TACTIC SANT JOAN LES FONTS

Sortim i em costa una mica, em fan mal les cames d’ahir, així que em quedo una mica endarrerit. Comencem a pujar i vaig passant a corredors, fins a situar-me en segona posició, just per darrere l’Argelaguer. Entrem en un corriol de pujada i jo vaig molt còmode. Ell s’entrebanca amb tots els obstacles i no acaba d’anar fi, li demano pas però no me’l dona. Un cop sortim a la pista el passo i em poso a fer al meu ritme, fins que aconsegueixo despenjar-lo. A partir d’allà anar vaig augmentant les distàncies. Em noto bé físicament i vaig fent al meu aire. Comença la baixada i només penso en gaudir i no xafar res. El circuit és espectacular, ja tinc ganes d’anar-hi un dia de tranquis amb els amics!

OPEN GIRONA TACTIC SANT JOAN LES FONTS

OPEN GIRONA TACTIC SANT JOAN LES FONTS

I gaudint, gaudint i passant-m’ho bé creuo la meta en primera posició, just per davant del què està cridat a ser el nou mega crac del btt català, en Josep Duran, que tot just és juvenil de primer any i ja ens fot canya. Al podi un bon pernil i un parell d’ous de pasqua, quin plaer!