La Tramun 2014


1/06/2014 – Les Preses – Salt

Aquest cap de setmana he pujat un graó a la meva carrera esportiva, aquest diumenge he agafat una mica més d‘experiència en això de la bici, he descobert racons nous al costat de casa, he gaudit, he embogit de felicitat pels paisatges, d’alegria per les baixades, de patiment per les pujades… aquest diumenge he fet la meva primera Tramun.

I ves per on, que ben parit! Quins corriols, quins paisatges, quin recorregut, quin ambient, quina bona gent! Es nota que són apassionats de la bici i que darrere hi ha gent amb ganes de fer les coses ben fetes i de treballar. Us la recomano. Per veure llocs nous, com a repte, ni que sigui per fer un cop a la vida. Però proveu-la, us agradarà.

Tramun-2014_01

 Jo he trigat molts anys en fer-la perquè sempre em coincidia amb altres competicions, i si no ho feia estava cansat de competir i aprofitava per descansar. Però no ho tornaré pas a fer més… per poc que pugui hi ornaré, ni que sigui arrossegant-me.

Tramun-2014_02

En fi, pel què fa a la cursa pròpiament dita, poca cosa a dir. Després de la Titan no he tingut ni gaires ganes ni gaire temps d’entrenar, així que arribava molt justet d’entrenament i, evidentment, les cames no anaven com volia. Vaig començar a veure si podia aguantar en Llordella una estona, i si. Però només una estona. A partir del km 30 ja ho vaig deixar córrer, perquè vaig pensar que si no no acabaria d’una peça o se’m faria massa llarg.

Tramun-2014_00

Així doncs, la primera meitat del recorregut e l vaig fer de pressa i la segona meitat una mica més tranquil i mirant de dosificar més les forces.

Tramun-2014_03

 

Tramun-2014_04

Al final vaig acabar tercer a 10 minuts d’en Llordella i a 3 d’en Collados, que anava molt còmode pujant i baixant va anar també molt bé. Vaig trigar 4:26 a fer els gairebé 70 km i 2300+.

LATRAMUN 2014
LATRAMUN 2014jun 5, 2014Photos: 11