EQUIP


Equip Esteve

 

Des del 2011 formo part de l’equip és el Bicicletes Esteve. Bicicletes Esteve és una empresa amb seu a Palamós dedicada a la distribució de bicicletes i components. També tenen dues botigues de ciclisme, on venen i reparen bicicletes de tot tipus i on podràs trobar el millor assessorament.

Poc a poc l’equip s’ha anat transformant i, després de molts èxits, l’equip s’ha internacionalitzat. L’arribada del portuguès Pinto l’any 2012 va donar-nos un impuls i va fer arribar els colors de l’equip a les curses més importants d’arreu del món.

Al 2013 vam gaudir de la companyia del també  portuguès Ferreira, el qual va brindar una excel·lent sisena plaça al mundial de marató, sense oblidar la victòria de Pinto a la Titan Desert, on també vam guanyar per equips.

Aquest any ens hem tornat a reforçar i a internacionalitzar, i tenim entre nosaltres a l’austríac Wolfgang Krenn, el qual segur que ens portarà moltes alegries.

L’equip el formem corredors de totes les categories i edats  i està compost per:

Luis Leao Pinto, Wolfgang Krenn, Joan Burgues, Francesc Freixer, Oriol Colomé, Josep Almendros, Sílvia Roure, Miquel Lastorres, Maria Casanova i Josep Cobos.

Equip ESTEVE

Equip ESTEVE