Copa Catalana Int. – Open Espanya BTT 2014 – Vall de Lord


Copa Catalana Int. – Open Espanya BTT 2014 – Vall de Lord

10 i 12 de maig, Sant Llorenç de Morunys.

Per fi va arribar. Després de dos anys sense poder anar al millor circuit de la Copa Catalana per culpa de la Titan Desert, aquest any sí, aquest any podia tornar a la Vall de Lord.

VallDeLord01

Magnífic, divertit, dur, tècnic i de btt d’aquell que ens agrada als que no hi tenim massa res al cap, així podem descriure ràpidament els traçat de Sant Llorenç de Morunys.

Hi anava amb ganes, les sensacions eren una incògnita ja que durant la setmana gairebé no havia tocat la bici (si, estava cansat per la Titan, i la millor manera de descansar és no fer res), però el fet és que em veia, si més no, amb ganes de patir.

VallDeLordCRI01 VallDeLordCRI02

Per si no fos poc, la cursa puntuava per a l’Open d’Espanya, així que el nivell de la prova es va veure incrementat notòriament. A la crono del dissabte vaig anar a assegurar bastant. A les baixades anava de pressa però sense passar-me. A la pujada vaig intentar deixar-me la vida, tot i que no em vaig acabar de notar còmode, sense saber ben bé quina cadència portar i sense acabar de trobar el cop de pedal. Tot i això vaig marcar un bon registre, 9 minuts i 15 segons, el mateix temps que altres tres corredors, tot i que jo vaig ser el més ràpid d’ells per poques centèsimes.  Aquest temps va servir-me per fer el 12è millor temps.

VallDeLord02

VallDeLord03 VallDeLord04

10364119 

El diumenge ja va ser una altra història. Havíem de fer 4 voltes al circuit més start loop. Es feia dur, el podrit. Com sempre em sol passar, a les zones tècniques em sentia ràpid i còmode, tot i que en aquesta ocasió, a les pujades veia que tampoc perdia massa respecte els altres participants, i que fins i tot els podia marcar el meu ritme.

VallDeLord06b

 

VallDeLord05VallDeLord07

 

La sortida va ser un desastre, ens vam quedar tallats del grup davanter ràpidament. A partir d’allà va tocar anar remuntant fins ala última volta, passant per meta a l’start loop en la 25a posició, més o menys, i arribant a meta altra vegada en 12a posició. Això sí, molt content de les sensacions, ja que em vaig trobar amb forces fins al final i vaig lluitar per a la posició. A part d’això no vaig haver de lamentar cap problema mecànic ni físic, que ja tocava…

VallDeLord06

 

VallDeLord08

 

VallDeLord09

 

Galeria

Vall de Lord - 2014
Vall de Lord - 2014mai 11, 2014Photos: 60